Tuindorp Oost verloskundige

Op zoek naar een verloskundige in Tuindorp Oost? Het liefst wil je een verloskundige in de buurt en verloskundigenpraktijk Breedstraat is om de hoek! Verloskundigenpraktijk Breedstraat heeft 2 spreekuurlocaties, één daarvan is in Tuindorp Oost, namelijk op de Eykmanlaan. De andere locatie is aan de Boothstraat, dat ook goed bereikbaar is vanuit Tuindorp Oost.

Tuindorp Oost

Één van de verloskundigen van de Breedstraat houdt hier spreekuur in het gezondheidscentrum Prinsenhof. Aan de Eykmanlaan is het elke week ten minste één dag mogelijk om je afspraken te plannen met de verloskundige. Niet alleen makkelijk als je in Tuindorp (oost) woont maar ook als je graag een locatie wil waar je makkelijk kan parkeren. Voor de deur zijn meerdere parkeerplekken waar altijd wel een plekje vrij is. Ook is deze locatie goed toegankelijk met een rolstoel of kinderwagen. In het gezondheidscentrum zijn alleen assistentes aanwezig van de huisartsenpraktijken, wil je dus contact opnemen met onze assistentes? Bel ons dan of loop binnen op de Boothstraat.

Boothstraat

Vijf dagen in de week houden wij spreekuur op de Boothstraat, de assistente is hier ook alle werkdagen aanwezig om ons te ondersteunen. Alle verloskundigen hebben hier wisselend spreekuur, we kunnen hier echo’s maken en we hebben hier onze groepsruimte. In deze groepsruimte organiseren wij Centering Pregnancy bijeenkomsten en geven wij onze eigen bevalcursus.

Vast team

We werken met een vast team van 7 verloskundigen. Het is mogelijk om ons allemaal te leren kennen maar ook mogelijk om al je controles bij één vaste verloskundige te plannen. We weten niet van te voren welke verloskundige bij je bevalling aanwezig gaat zijn, dus om die reden kan het fijn zijn om juist meerdere verloskundigen te leren kennen. Alle verloskundigen werken zowel in Tuindorp als aan de Boothstraat. We zijn een hecht team dat 2 tot 3 keer per maand samen overlegd om zo continu de zorg voor jullie te blijven afstemmen. Zo leren we van elkaar en blijven we onszelf verbeteren.

Autonomie

We vinden het belangrijk in onze begeleiding dat jullie je eigen keuzes kunnen maken rondom de zwangerschap, bevalling en tijd daarna. Het gaat er namelijk uiteindelijk om dat jullie achter alle keuzes staan die genomen konden worden. We hebben niet in de hand hoe een zwangerschap of bevalling precies verloopt, maar je hebt wel in de hand hoe je hier dan vervolgens mee om gaat. Deze keuzes staan ook centraal tijdens onze eigen bevalcursus maar ook tijdens het bespreken van de geboortewensen is hier alle ruimte voor. Je kan zelf kiezen waar je wil bevallen, thuis of in het ziekenhuis. Je kan in bad bevallen, op de baarkruk of in welke andere houding je zelf prettig vindt. Wij passen onze begeleiding aan op wat bij jullie past, als een kameleon proberen we aan te sluiten bij jullie wensen.

Verloskundigenpraktijk in Tuindorp Oost

Ben jij dus op zoek naar een moderne en betrokken praktijk? Waar je 24/7 terecht kan met al je vragen en onzekerheden? Neem dan gerust contact met ons op. Schrijf je in via de website of neem contact op met onze assistente.