Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Inschrijven

Gefeliciteerd! Je bent zwanger.

Na het invullen en verzenden van dit formulier nemen wij contact met je op om een afspraak te plannen. Ben je zwanger van je eerste kindje? Dan plannen we de eerste afspraak plannen we meestal in de 8e week van je zwangerschap. Het is ook mogelijk dan al een vroege echo te laten maken. Hiervoor kunnen kosten in rekening gebracht worden. Ben je al eerder bevallen, dan plannen we je intake meestal rond 10-11 weken.

Je ontvangt voor je eerste afspraak van ons per e-mail een vragenlijst. Stuur deze terug voordat je intake plaats vindt, deze dient als basis van de intake. Daarnaast willen we je vragen naar de eerste afspraak je verzekeringspasje, legitimatie en gegevens van (een) eventueel eerdere zwangerschap(pen) mee te nemen.

Kijk ook gelijk op onze eigen WebApp voor heel veel informatie en voor een handige checklist wat er allemaal geregeld moet worden in je zwangerschap.

Bij vragen of ongerustheid kun je ons altijd bellen op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 13.00 uur en 14.00 - 16.00 uur op 030 23 11 376. Voorspoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar op 06 49 777 349.


Bent u al bekend bij ons in de praktijk?

Eventueel


Telefoonnummers / e-mailadres

Burgerlijke staat

Menstruatie


Moeders voor Moeders

Wil je meedoen aan Moeders voor Moeders, of meer informatie over Moeders voor Moeders, klik hier