Een nieuwe VIO (stagiaire) maar een bekend gezicht!

Vanaf morgen hebben we weer een verloskundige in opleiding (VIO) die stage komt lopen! We vinden het altijd al fijn om toekomstige vakvrouwen de ruimte te geven praktijkervaring op te doen, maar deze keer extra leuk, de VIO is een bekende: Madelief. Je hebt Madelief wellicht al eens gezien of aan de telefoon gehad, ze is namelijk invalassistente bij ons!

Leuk dat je je stage bij ons kan komen doen, welkom!

En hoewel Madelief bekend is, stelt zij zich graag nog een keer aan jullie voor!

Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Madelief, ik ben 23 jaar oud en ik kom vanaf 25 maart mijn eindstage lopen bij verloskundigenpraktijk de Breedstraat!

Met de dag groeit mijn passie voor het vak verloskunde. Meemaken dat mensen ouders worden vind ik elke keer weer heel bijzonder en ik kijk er ontzettend naar uit om dit jaar te mogen afstuderen.

Ik loop stage bij de Breedstraat van 25 maart tot 27 juni. Je kunt mij in deze periode tegenkomen tijdens het spreekuur, in de dienst (bij bevallingen) of in het kraambed. Mocht je dat liever niet willen geef het dan aan bij een van de verloskundigen.

Ik heb er heel veel zin in, tot snel!

Groetjes Madelief

 

 

Deel:

Related Posts

Vruchtbare dagen

Koningsdag

Vanaf vrijdag 26 april 15.00 tot en met zaterdag 27 april 23.00u staat de stad in het teken van de Vrijmarkt en Koningsdag. Uiteraard zijn