Welkom verloskundige Roos!

Sinds vorige week is Roos van den Hoorn toegevoegd aan ons team van verloskundigen, welkom Roos!

Roos van den Hoorn:

‘Het is erg bijzonder om mensen in korte tijd zo goed te leren kennen.’

In het kort: Ik heb in Groningen gestudeerd, maar woon nu weer in mijn favoriete stad, waar ik geboren en getogen ben. Je kan me wakker maken voor een cappuccino, strandwandeling, reis of een mooie bevalling.

‘Bij iedere geboorte blijft het weer speciaal om bij dit bijzondere en intieme moment aanwezig te mogen zijn. Ik vind het belangrijk om iedereen persoonlijk te benaderen, zodat zij zich gehoord en gezien voelen. Het vak is afwisselend en geen dag is hetzelfde; ’s ochtends weet je nooit wat de dag zal brengen. De afwisseling komt ook door het steeds ontmoeten van nieuwe mensen, ieder met een eigen verhaal en achtergrond. Van iedereen kan ik iets nieuws leren en dat vind ik erg inspirerend.’

 

Roos van den Hoorn
Verloskundige

Deel:

Related Posts

Even voorstellen!

Vanaf begin juli komt onze huisgynaecoloog vanuit het Diakonessenhuis Dr. Veerbeek iedere 10 weken naar onze praktijk op de Boothstraat om samen met de verloskundigen

Welkom verloskundige Roos!

Sinds vorige week is Roos van den Hoorn toegevoegd aan ons team van verloskundigen, welkom Roos! Roos van den Hoorn: ‘Het is erg bijzonder om