Kinkhoestvaccinatie

Momenteel heerst er een kinkhoest golf in Nederland waarbij sinds begin februari vier baby’s zijn overleden. Zie deze website en dit nieuwsbericht.

Vanuit de praktijk willen we jullie graag wijzen op de mogelijkheid van vaccineren. Tijdens de zwangerschap zul je er door ons via mail of op consult op geattendeerd worden. Vanaf 22 weken zwangerschap kun je een vaccinatie halen bij de jeugdgezondheidszorg. Het vaccin kan gedurende de gehele zwangerschap gehaald worden (hierbij geldt: hoe eerder hoe beter).
Hier kun je meer informatie over de praktische kant ervan en vind je het antwoord op veelgestelde vragen.

Mocht je graag met een verloskundige hierover willen praten dan kan dit op spreekuur en zijn we ook elke werkdag tussen 13:30 en 14:00 bereikbaar op het telefonisch spreekuur op 030 231 1376.

Deel:

Related Posts

Even voorstellen!

Vanaf begin juli komt onze huisgynaecoloog vanuit het Diakonessenhuis Dr. Veerbeek iedere 10 weken naar onze praktijk op de Boothstraat om samen met de verloskundigen

Welkom verloskundige Roos!

Sinds vorige week is Roos van den Hoorn toegevoegd aan ons team van verloskundigen, welkom Roos! Roos van den Hoorn: ‘Het is erg bijzonder om