Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat – Utrecht

Van zwanger willen worden tot en met het kraambed is een bijzondere periode. Bij verloskundigenpraktijk Breedstraat begeleiden we jullie bij dit traject. We bieden persoonlijke en professionele zorg dicht bij huis.

Ben je net zwanger? Kijk gelijk op onze vernieuwde eigen WebApp voor heel veel informatie en voor een handige checklist wat er allemaal geregeld moet worden in je zwangerschap.

Vast Team

We werken met een vast team van zeven verloskundigen. We proberen er voor te zorgen dat je zowel iedereen een keertje gezien hebt in de zwangerschap maar ook dat je in het laatste deel van de zwangerschap steeds dezelfde verloskundigen ziet zodat we goed kunnen vervolgen hoe het met jou, en de groei van het kindje gaat.

Beste start

Wij bieden iedere vrouw een verloskundige die met passende zorg bijdraagt aan een gezonde zwangerschap en een krachtige start in het leven, van ouders & kind.

We vinden het belangrijk dat jullie met een goed gevoel op de zwangerschap en de bevalling kunnen terugkijken. Wij proberen dit mogelijk te maken; thuis, in het ziekenhuis (bij een poliklinische bevalling), of soms door je te verwijzen naar de gynaecoloog.

Persoonlijke zorg

Wij vinden het belangrijk onze zorg af te stemmen op wat jullie belangrijk vinden tijdens de zwangerschap en de bevalling. We informeren jullie zo goed mogelijk, geven ruimte voor eigen keuzes en denken hierin graag met jullie mee.

Twee locaties

Wij werken vanuit twee locaties. Op de Boothstraat (centrum) hebben we alle dagen spreekuur. Hier maken wij zelf ook echo’s, hebben we twee keer in de week een hartjesspreek uur en hebben we  wekelijks een avondspreekuur.
Daarnaast kun je ook op controle komen op onze locatie in Gezondheidscentrum Prinsenhof (Tuindorp). We hebben hier in ieder geval één dag in de week spreekuur.

Praktijk gebied

We werken veel in de volgende wijken:
– Utrecht Centrum, Pijlsweerd, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Zijdebalen
– Tweede Daalsebuurt, Ondiep, Zuilen,  Overvecht Zuid
– 
Tuindorp, Tuindorp Oost, Zeeheldenbuurt, Wittevrouwen
– Blauwkapel, Voordorp, Veemarkt
– Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Schildersbuurt, Abstede
– Lombok, Nieuw-Engeland

Woon je buiten deze gebieden, maar wil je je toch bij ons aanmelden? Je bent van harte welkom om te overleggen met onze assistente! We kijken graag samen naar de mogelijkheden. 

Tot ziens!

Verloskundigen Breedstraat.

Facebook

Volg ons ook op facebook voor het laatste nieuws binnen de verloskunde of uit onze praktijk.

Instagram

Volg ons op Instagram.

Twitter

Volg ons op twitter of stel een vraag direct aan: