Verruimingen Corona maatregelen per 25-2

Wij zijn echt heel blij dat er steeds minder corona maatregelen van kracht zijn. Op deze pagina kun je de meest up te date aanpassingen in de praktijk vinden.

Zo kunnen onze Centering Pregnancy bijeenkomsten weer live plaats vinden. En hoewel de online varianten echt een succes waren, vinden we het heel fijn deze groepen eindelijk live te kunnen zien. Daarnaast zijn er ook geen beperkingen meer aangaande het aantal personen dat mee komt naar de controles. Partners en kinderen zijn samen weer van harte welkom!

Per vandaag is ook het advies een mondkapje te dragen komen te vervallen en is het niet meer nodig 1,5 meter afstand te houden. Mocht je het fijn vinden wel een mondkapje te dragen, voel je natuurlijk vrij deze te blijven dragen.

 

 

Deel:

Related Posts

Vrijmarkt en Koningsdag

Het is weer bijna zover, Koningsdag en de Vrijmarkt komen eraan! Vanaf woensdag 26 april 15.00 tot en met donderdag 27 april 23.00u staat de

Voorstellen

EEN NIEUW GEZICHT! Ongetwijfeld hebben jullie onze vacature voorbij zien komen. We zijn blij dat we maar liefst twee nieuwe collega’s aan ons team kunnen