Verruimingen Corona maatregelen per 25-2

Wij zijn echt heel blij dat er steeds minder corona maatregelen van kracht zijn. Op deze pagina kun je de meest up te date aanpassingen in de praktijk vinden.

Zo kunnen onze Centering Pregnancy bijeenkomsten weer live plaats vinden. En hoewel de online varianten echt een succes waren, vinden we het heel fijn deze groepen eindelijk live te kunnen zien. Daarnaast zijn er ook geen beperkingen meer aangaande het aantal personen dat mee komt naar de controles. Partners en kinderen zijn samen weer van harte welkom!

Per vandaag is ook het advies een mondkapje te dragen komen te vervallen en is het niet meer nodig 1,5 meter afstand te houden. Mocht je het fijn vinden wel een mondkapje te dragen, voel je natuurlijk vrij deze te blijven dragen.

 

 

Deel:

Related Posts

Even voorstellen!

Vanaf begin juli komt onze huisgynaecoloog vanuit het Diakonessenhuis Dr. Veerbeek iedere 10 weken naar onze praktijk op de Boothstraat om samen met de verloskundigen

Welkom verloskundige Roos!

Sinds vorige week is Roos van den Hoorn toegevoegd aan ons team van verloskundigen, welkom Roos! Roos van den Hoorn: ‘Het is erg bijzonder om