Zwanger in Utrecht

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige zorg en begeleiding tijdens je zwangerschap in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van toegewijde verloskundigen staat voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in je leven.

Ons team in Utrecht

Onze praktijk is gevestigd in de stad Utrecht. Ons team van verloskundigen zijn ervaren en goed opgeleid. Ze hebben een passie voor het vak en staan bekend om hun warme en betrokken benadering. We hechten veel waarde aan een vertrouwensband tussen jou en je verloskundige, omdat we geloven dat dit de basis vormt voor goede zorg.

Bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat in Utrecht begrijpen we dat elke zwangerschap uniek is. Daarom bieden we persoonlijke zorg op maat, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Vanaf het prille begin tot en met de geboorte van je kindje staan we voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.

Je eerste afspraak als je zwanger bent in Utrecht

Ben je zwanger en woonachtig in Utrecht? Dan mag je je meteen aanmelden bij onze praktijk. Als je je online hebt ingeschreven zal een van onze praktijkassistentes contact met je opnemen om je eerste afspraak in te plannen. Tijdens deze eerste afspraak zullen we alle relevante gegevens met je doorlopen om je de zorg te bieden die het beste bij jou past. Ook kijken we met de echo hoe ver je bent in de zwangerschap en luisteren we naar het hartje van de baby.

Op controle

Tijdens je zwangerschap kom je regelmatig bij onze praktijk langs in Utrecht. Tijdens deze bezoeken volgen we de groei en ontwikkeling van je baby en houden goed in de gaten hoe het met jou gaat. We bieden echo’s aan om je baby in beeld te brengen en eventuele complicaties vroegtijdig op te sporen.

Daarbij vinden we het belangrijk om naast medische zorg ook aandacht te besteden aan het mentaal welzijn van jou als aanstaande moeder. Ook staan we natuurlijk open voor al je vragen en zorgen, en nemen uitgebreid de tijd om naar je te luisteren. We begrijpen dat zwanger zijn gepaard kan gaan met zorgen en onzekerheden, en we willen je graag geruststellen en ondersteunen waar nodig. Indien nodig hebben wij een nauwe samenwerking met specialisten en ziekenhuizen in Utrecht en omgeving om je de beste zorg te bieden.

Wat bieden wij nog meer

Naast de reguliere controles bieden wij ook Centering Pregnancy aan. In deze interactieve groepsbijeenkomsten op onze praktijk in Utrehcht combineren we de controles die je krijgt bij de verloskundige met alle informatie die je nodig hebt tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook kan je je aanmelden voor onze prenatale cursus die jou en je partner helpt om je goed voor te bereiden op de bevalling.

Bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat streven we ernaar om jou en je partner actief te betrekken bij het zorgproces. We moedigen jullie aan om deel te nemen aan de besluitvorming en jullie eigen wensen kenbaar te maken.

Opleidingspraktijk

Als opleidingspraktijk begeleiden wij verloskunde studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam. Je zult onze studenten tijdens het spreekuur of in de dienst tegen komen. Als je dat liever niet wilt, aarzel dan niet om het aan te geven bij de verloskundige.

 Als je voor Verloskundigenpraktijk Breedstraat in Utrecht kiest, kies je voor persoonlijke zorg, deskundigheid en betrokkenheid. We staan naast je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.  De kracht van de vrouw is ongelofelijk en we kijken ernaar uit je te ondersteunen bij een geboorte-ervaring die past bij jou verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak.

Wil jij je graag bij ons inschrijven, schrijf dan in via ons handige en eenvoudige inschrijfformulier, inschrijven kan hier: Inschrijfformulier.