Verloskundigenpraktijk Utrecht

Welkom bij onze verloskundigenpraktijk Utrecht. Wij zijn er speciaal voor jou. Bij ons kun je terecht vanaf het moment dat je een kinderwens hebt tot het moment dat je een positieve zwangerschapstest in handen hebt. Wij begeleiden je in de zwangerschap, tijdens de bevalling en blijven betrokken tot 6 weken na de bevalling.

Gezondheid en veiligheid staat voorop bij Verloskundigenpraktijk Utrecht

Onze verloskundigenpraktijk Utrecht vindt het belangrijk dat jij en je (eventuele) partner je gehoord en gesteund voelen. Gezondheid en veiligheid staan bij ons vooraan. Wij voorzien je van de beste informatie waarmee je je eigen besluiten kunt nemen omtrent zwangerschap en bevalling.

Snel terecht bij Verloskundigenpraktijk Utrecht

In onze verloskundigenpraktijk Utrecht kun je al vroeg in de zwangerschap terecht voor je eerste echo. Wij snappen dat vooral die eerste periode enorm spannend kan zijn! We zijn 24/7 bereikbaar voor je vragen en zorgen en vinden het belangrijk dat je laagdrempelig contact met ons op kunt nemen.

Partner

Bij verloskundigenpraktijk Utrecht vinden we partners erg belangrijk! Er is aandacht voor de informatievoorziening voor partners, het aanstaand vader-/moederschap en zijn partners van harte welkom bij elke controle.

Informatie

Naast onze uitgebreide website heeft onze verloskundigenpraktijk Utrecht ook een eigen webapp ontwikkeld. Hierin kun je alle informatie vinden die je gedurende de zwangerschap nodig hebt. Tevens kun je hierin een checklist bijhouden van alle zaken die je moet regelen en aanschaffen. Als je zwanger bent, kan er veel op je afkomen. Wij hebben dit voor je op een rijtje gezet om alles overzichtelijk te houden. Zodat jij alleen nog maar energie hoeft te spenderen aan de gezondheid van jezelf en je kindje en van de zwangerschap kunt genieten.

Team van Verloskundigenpraktijk Utrecht

In het team van verloskundigenpraktijk Utrecht werken goed opgeleide en ervaren verloskundigen. We investeren veel in de kwaliteit van zorg: iedereen werkt op dezelfde manier zodat het niet uitmaakt wie je treft tijdens de zwangerschap en bevalling. We hebben een vast team: dit betekent dus vaste gezichten in onze praktijk.

Centering Pregnancy

Wij bieden deze vorm van zorg aan in onze verloskundigenpraktijk Utrecht. Uit onderzoek weten we dat deze vorm van zorg verschillende gezondheidsvoordelen heeft. Verder merken we in de praktijk dat onze cliënten (en wij zelf ook!) enorm enthousiast zijn over deze vorm van zorg. Je wordt ingedeeld in een groep vrouwen met ongeveer dezelfde zwangerschapsduur. Je doorloopt tijdens de zwangerschap samen je controles en bespreekt verschillende thema’s samen. Zo leer je veel van elkaar. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om te kiezen voor individuele zorg, waarbij je  gebruikt maakt van individuele controles bij de verloskundige.

Bevalling

Waar en hoe jij wilt bevallen is aan jou! In onze verloskundigenpraktijk Utrecht voorzien we je van alle informatie die je nodig hebt om goede keuzes te maken tijdens de bevalling die bij jou passen. De locatie van de bevalling kies je zelf. Wij gaan met je mee: of je nu thuis wilt bevallen of juist in het ziekenhuis. Hoe je begeleid wilt worden tijdens de bevalling bespreken we uitgebreid met jou en je partner tijdens het bespreken van de geboortewensen.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar wat we allemaal bieden? We zien je graag op de praktijk voor een eerste vroege echo en een kennismaking waarbij we je meer kunnen vertellen over onze praktijk. Neem hiervoor contact op met onze assistente. Hopelijk tot snel!