Zwangerenportaal

Wij maken sinds kort gebruik van Zwangerenportaal. Zwangerenportaal biedt o.a. de mogelijkheid om je eigen verloskundig dossier digitaal in te kunnen zien en wekelijkse e-mails te krijgen met informatie over jouw zwangerschap.

Ook krijg je via Zwangerenportaal herinneringen voor de afspraken die je bij ons gemaakt hebt. Noteer wel altijd zelf goed op welke locatie je een afspraak hebt.

De assistente stuurt je na je aanmelding bij de Breedstraat een email waarmee je je kunt aanmelden voor Zwangerenportaal. Let op, zwangerenportaal is een externe aanvulling op zorg en daarmee dus niet verplicht.  Wanneer je vragen hebt over je zwangerschap, stel ze dan direct aan ons.

Afmelden kan altijd. In de wekelijke e-mails staat hoe dit moet. Heb je geen mail ontvangen om je aan te melden voor Zwangerenportaal en wil je dit wel? Laat het dan even weten aan de assistente.

Deel:

Related Posts

Vruchtbare dagen

Koningsdag

Vanaf vrijdag 26 april 15.00 tot en met zaterdag 27 april 23.00u staat de stad in het teken van de Vrijmarkt en Koningsdag. Uiteraard zijn