Welkom aan onze nieuwe assistente Annejuul

Graag laten we jullie weten dat we een nieuwe assistente hebben op de praktijk, daar zijn we namelijk erg blij mee. Per 1 september versterkt Annejuul Jans ons team en is het team van assistentes weer compleet. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Deze weken kan je Annejuul al tegen komen op de praktijk, ze wordt namelijk deze weken al ingewerkt door Fiona en Elianne.

Welkom Annejuul, we wensen je onwijs veel werkplezier bij ons!

“Graag stel ik mezelf even voor! Mijn naam is Annejuul Jans en vanaf september 2022 ga ik van start als praktijkassistente bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen en onlangs ben ik vanuit Amsterdam naar De Meern verhuisd, samen met mijn vriend en mijn zoontje van 2 jaar. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en zo mede een bijdrage te leveren aan de zorg van (aanstaande) ouders in één van de meest bijzondere periodes van hun leven.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, om te wandelen of te kamperen met ons busje. Verder houd ik van lezen en bezoek ik graag een concert. Daarnaast ben ik een beginnend tuinierder en ben ik vol enthousiasme in mijn nieuwe tuintje aan de slag gegaan!

Elke woensdag en donderdag maak ik straks de mooie fietstocht vanuit De Meern naar de Utrechtse binnenstad en ben ik in de praktijk in de Boothstraat te vinden. Ik kijk ernaar uit om jullie aan de balie te ontmoeten of aan de telefoon te spreken!”

Deel:

Related Posts

Sinterkerst & Nieuw

Dinsdagmiddag 5 december vieren wij Sinterkerst & Nieuw en zijn wij in de middag niet bereikbaar op ons 030 nummer. Uiteraard zijn we wel bereikbaar

Breedstraat Bevalcursus 2.0.

Met veel plezier en trots gaan we ook in 2024 door met het aanbieden van de cursus. En wel een vernieuwde en verbeterde 2.0 versie.

NIEUW! Workshop babyverzorging

Tijdens de workshop Babyverzorging leren jullie alles over de dagelijkse verzorging van jullie (toekomstige) baby. Hierbij kan je denken aan het verschonen van luiers, aan-