Vrijmarkt en Koningsdag

Het is weer bijna zover, Koningsdag en de Vrijmarkt komen eraan!

Vanaf woensdag 26 april 15.00 tot en met donderdag 27 april 23.00u staat de stad in het teken van de Vrijmarkt en Koningsdag.
Uiteraard zijn wij gewoon aan het werk. Wel een aantal dingen waar we jullie aandacht voor vragen:

* Op woensdag 26 april hebben we gewoon spreekuur. De praktijk is dan tot 15.00u goed bereikbaar. Daarna kan het zijn dat je met de fiets wat om moet rijden. Met de auto is de praktijk na 15.00u niet bereikbaar.

* Voor de ziekenhuizen geldt dat deze natuurlijk bereikbaar zijn, maar houd er rekening mee dat de reistijd daarnaartoe wat langer is en de route anders dan normaal.

* Bel op tijd! Ben je in deze periode uitgerekend of moeten we voor een andere reden bij je thuis langskomen: bel ons op tijd! Door de afzettingen en omleidingen in de stad, kan het goed zijn dat we iets langer nodig hebben om bij je te komen. Ook in het geval je naar het ziekenhuis moet voor je bevalling, moeten we rekening houden met extra tijd.

Via onderstaande link kom je op de site van de gemeente waar duidelijk uiteen gezet wordt waar je wel en niet met de auto kan komen.

Fijne Koningsdag!!

 

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/vrije-tijd/koningsdag-en-vrijmarkt/verkeer-en-parkeren/

bron foto: mercer

 

Deel:

Related Posts

Vrijmarkt en Koningsdag

Het is weer bijna zover, Koningsdag en de Vrijmarkt komen eraan! Vanaf woensdag 26 april 15.00 tot en met donderdag 27 april 23.00u staat de

Voorstellen

EEN NIEUW GEZICHT! Ongetwijfeld hebben jullie onze vacature voorbij zien komen. We zijn blij dat we maar liefst twee nieuwe collega’s aan ons team kunnen