Voorstellen

EEN NIEUW GEZICHT!

Ongetwijfeld hebben jullie onze vacature voorbij zien komen. We zijn blij dat we maar liefst twee nieuwe collega’s aan ons team kunnen toevoegen: Leanne en Loise. Welkom!

Na de zomer starten zij al vaste kracht binnen ons team. Tot dit die tijd kan je Leanne ook al af en toe tegen komen in de diensten. Daarom stelt zij zich hier alvast aan je voor.

 

Leanne van den Berg
‘Aanwezig zijn bij zo’n intieme periode in iemands leven blijft een voorrecht.’

In het kort: Oprecht betrokken verloskundige, geboren en getogen Utrechter, wakker te maken voor goede koffie, dol op koken en (lekker) eten.

Op het moment dat ik voor de allereerste keer een kindje geboren zag worden wist ik: dit is hét beroep voor mij. Verloskunde is de perfecte combinatie van geneeskunde en persoonlijke aandacht. Geen één dag is hetzelfde en er blijven altijd weer nieuwe dingen te leren en ontdekken. Van een afwisselende werkdag, gevuld met nuchterheid en humor krijg ik energie. Individuele zorg is voor mij een belangrijk uitgangspunt: zorgen dat jullie je gehoord en gezien voelen.

 

Deel:

Related Posts

Babynieuws

Er is babynieuws!   En je zou denken dat dat in een verloskundigenpraktijk heel gebruikelijk is… dat is het ergens ook, maar geboortes blijven bijzonder

Vruchtbare dagen

Koningsdag

Vanaf vrijdag 26 april 15.00 tot en met zaterdag 27 april 23.00u staat de stad in het teken van de Vrijmarkt en Koningsdag. Uiteraard zijn