Voorstellen

EEN NIEUW GEZICHT!

Ongetwijfeld hebben jullie onze vacature voorbij zien komen. We zijn blij dat we maar liefst twee nieuwe collega’s aan ons team kunnen toevoegen: Leanne en Loise. Welkom!

Na de zomer starten zij al vaste kracht binnen ons team. Tot dit die tijd kan je Leanne ook al af en toe tegen komen in de diensten. Daarom stelt zij zich hier alvast aan je voor.

 

Leanne van den Berg
‘Aanwezig zijn bij zo’n intieme periode in iemands leven blijft een voorrecht.’

In het kort: Oprecht betrokken verloskundige, geboren en getogen Utrechter, wakker te maken voor goede koffie, dol op koken en (lekker) eten.

Op het moment dat ik voor de allereerste keer een kindje geboren zag worden wist ik: dit is hét beroep voor mij. Verloskunde is de perfecte combinatie van geneeskunde en persoonlijke aandacht. Geen één dag is hetzelfde en er blijven altijd weer nieuwe dingen te leren en ontdekken. Van een afwisselende werkdag, gevuld met nuchterheid en humor krijg ik energie. Individuele zorg is voor mij een belangrijk uitgangspunt: zorgen dat jullie je gehoord en gezien voelen.

 

Deel:

Related Posts

Breedstraat Bevalcursus 2.0.

Met veel plezier en trots gaan we ook in 2024 door met het aanbieden van de cursus. En wel een vernieuwde en verbeterde 2.0 versie.

NIEUW! Workshop babyverzorging

Tijdens de workshop Babyverzorging leren jullie alles over de dagelijkse verzorging van jullie (toekomstige) baby. Hierbij kan je denken aan het verschonen van luiers, aan-

Zwangerschapsverlof Tineke van Solkema

TIJD VOOR VERLOF! Het is ondertussen hartstikke tijd voor zwangerschapsverlof voor Tineke (van Solkema). Alle clichés zijn weer waar: de tijd vliegt! Vorige week heeft