Vertrek Wendela

Deze foto kennen jullie vast van de ‘plank’ in de wachtkamer. Het is dat we het begrip ‘foto’s op de plank’ nog niet zo lang kennen, anders was het de foto van Wendela die er de meeste jaren stond.

Deze week is de laatste week van Wendela bij de praktijk. Vrijdag is haar laatste visitedienst en dan een volgend avontuur! Een avontuur dat wel in het verlengde ligt van de verloskunde: lactatiekunde.

Wendela heel erg dank voor alle dagdiensten, nachtdiensten, visitediensten, spreekuren, echo’s en, uiteraard, alle bevallingen. Dank voor alle lekkere dingen die je de afgelopen jaren voor ons hebt gebakken, voor het samen sporten, voor de reeks kerstkaarten die je steeds weer maakte, maar bovenal dank voor wie je bent!

 

 

Deel:

Related Posts

Singelloop 1 oktober

Komende zondag (1 oktober) vindt de Singelloop plaats. Een deel van de stad is daardoor minder goed bereikbaar, of met een omweg. Afhankelijk van waar je

NIEUW! Workshop babyverzorging

Tijdens de workshop Babyverzorging leren jullie alles over de dagelijkse verzorging van jullie (toekomstige) baby. Hierbij kan je denken aan het verschonen van luiers, aan-