Vertrek Wendela

Deze foto kennen jullie vast van de ‘plank’ in de wachtkamer. Het is dat we het begrip ‘foto’s op de plank’ nog niet zo lang kennen, anders was het de foto van Wendela die er de meeste jaren stond.

Deze week is de laatste week van Wendela bij de praktijk. Vrijdag is haar laatste visitedienst en dan een volgend avontuur! Een avontuur dat wel in het verlengde ligt van de verloskunde: lactatiekunde.

Wendela heel erg dank voor alle dagdiensten, nachtdiensten, visitediensten, spreekuren, echo’s en, uiteraard, alle bevallingen. Dank voor alle lekkere dingen die je de afgelopen jaren voor ons hebt gebakken, voor het samen sporten, voor de reeks kerstkaarten die je steeds weer maakte, maar bovenal dank voor wie je bent!

 

 

Deel:

Related Posts

Babynieuws

Er is babynieuws!   En je zou denken dat dat in een verloskundigenpraktijk heel gebruikelijk is… dat is het ergens ook, maar geboortes blijven bijzonder

Vruchtbare dagen

Koningsdag

Vanaf vrijdag 26 april 15.00 tot en met zaterdag 27 april 23.00u staat de stad in het teken van de Vrijmarkt en Koningsdag. Uiteraard zijn