Versoepelingen in de praktijk

Per 19 mei zijn de Coronamaatregelen in Nederland weer wat versoepeld. Ook binnen onze praktijk is per deze week aan aantal dingen weer mogelijk geworden, daar zijn we blij mee. Hieronder lees je wat er verandert.

Versoepelingen

  • Het is voor elke afspraak weer mogelijk om je partner mee te nemen naar de praktijk. Ook kinderen mogen weer mee naar het spreekuur. Om teveel drukte te voorkomen, houden we een max van 2 huisgenoten aan.
  • De intake kan voor iedereen weer op de praktijk plaats vinden en niet meer telefonisch. Heb jij een telefonische intake gepland staan en wil je deze veranderen naar een intake op de praktijk? Neem dan contact op met de assistente, zij kan dit dan voor je aanpassen en aangeven op welke locatie je intake plaats vindt.

Overige maatregelen

Voor het overige blijven natuurlijk nog de basismaatregelen gelden:

  • Draag een mondkapje;
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  • Kom precies op tijd naar je afspraak. Kom dus niet te vroeg en niet te laat. Als je in de wachtkamer zit, en er zijn andere cliënten, houd dan 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We vragen je om tijdens de controle samen met ons te letten op de 1,5 meter afstand. Bij het meten van de bloeddruk, het uitwendig onderzoek en echo gaat dit natuurlijk niet, maar hierbij houden we de hygiënevoorschriften in acht. Probeer zo min mogelijk te praten als je dichter dan 1.5 meter bij de verloskundige bent.

We zijn blij dat we weer een stukje meer mogen en kunnen, we verheugen ons erop de partners weer vaker te mogen verwelkomen.

 

Deel:

Related Posts

Kinkhoestvaccinatie

Momenteel heerst er een kinkhoest golf in Nederland waarbij sinds begin februari vier baby’s zijn overleden. Zie deze website en dit nieuwsbericht. Vanuit de praktijk