Versoepelingen Coronamaatregelen

Beste zwangere en partner,

Jullie hebben het misschien in de media al gelezen: de coronamaatregelen worden weer wat versoepeld. De media zijn er helaas direct bovenop gedoken nadat de versoepelingen bekend werden gemaakt, terwijl we nog geen tijd hebben gehad om met alle betrokken partijen te overleggen (collega verloskundigen, de ziekenhuizen, kraamzorg etc). Dit overleg is belangrijk om zoveel mogelijk op dezelfde manier de zorg aan jullie te geven.

Daarbij is het ook belangrijk om rustig uit te gaan breiden om het risico op besmetting voor jullie en onszelf zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk nemen we hierbij jullie wensen serieus!

We streven er naar om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben over welke versoepelingen er ingevoerd worden en op welke manier. Wij laten jullie het direct weten als er meer bekend is. Wel kunnen we alvast melden dat partners weer welkom zijn bij de echo’s.

Wat blijft gelden: kom niet naar de praktijk als je klachten (koorts, hoesten, (neus)verkoudheid, diarree, smaak- en/of reukverlies) hebt en probeer 1,5 meter afstand te houden. Je partner mag uiteraard ook geen klachten hebben wanneer hij/zij meekomt. Is er wel sprake van klachten? Bel ons dan op 06- 06-49777349 om te overleggen.

Je mag ons natuurlijk altijd bellen met klachten of vragen over je zwangerschap. Voor vragen over de versoepeling, vragen wij jullie te wachten op ons volgende bericht.

 

Team Verloskundigen Breedstraat

 

Deel:

Related Posts

Kinkhoestvaccinatie

Momenteel heerst er een kinkhoest golf in Nederland waarbij sinds begin februari vier baby’s zijn overleden. Zie deze website en dit nieuwsbericht. Vanuit de praktijk