Praktische zaken omtrent de verhuizing

Vandaag is onze laatste dag spreekuur op de Breedstraat. We kijken enorm uit naar onze nieuwe, mooie, ruime plek op de Boothstraat 5, maar toch is zo’n laatste dag vreemd.

Hieronder de belangrijkste praktische zaken voor jullie rondom de verhuizing komende dagen.

Belangrijk: we zijn hoe dan ook 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, daar verandert niets aan. Bel ons dus als je vragen hebt.

Vrijdag 27 november en maandag 30 november hebben we geen spreekuur meer op de Breedstraat, maar in Gezondheidscentum Prinsenhof aan de Eykmanlaan 433. Op deze dagen werken de assistentes vanuit huis. Er is dan dus geen assistente aan de balie op de Breedstraat.

Het telefonisch spreekuur op vrijdag 27 en maandag 30 november komt te vervallen. Wel is de assistente tussen 13.30 en 14.00 uur extra bereikbaar. We zijn dus telefonisch bereikbaar zoals je van ons gewend bent. Daarnaast zijn we zoals gezegd ook gewoon bereikbaar op ons spoednummer 06- 49 777 349. Dat geldt ook voor het weekend van 28 en 29 november.

Dinsdag 1 december starten we ons spreekuur op de Boothstraat. De opening zal iets minder groots zijn dan we hadden gehoopt, maar we laten jullie door middel van foto’s mee genieten. We hopen jullie daar allemaal snel te mogen verwelkomen.

Team Verloskundigen Breedstraat

Deel:

Related Posts

4 weken zwanger

4 weken zwanger

4 weken zwanger? Tja daar sta je dan, zelf al jaren aan het werk als verloskundige, honderden vrouwen begeleid in exact deze situatie en nu

Kraamzorg Utrecht

Kraamzorg Utrecht

Wist je dat kraamzorg een typisch Nederlands fenomeen is? In andere landen blijf je vaak enkele dagen na de bevalling nog in het ziekenhuis, maar

In het kader van de vader – webinar

Onlangs organiseerde de afdeling Jeugdgezondheidszorg van de gemeente Utrecht het webinar ‘In het kader van de vader’, waarin David Borman vertelde over de eerste 1000