Een nieuwe stagiaire!

Binnenkort komt verloskundige in opleiding Marlijn stage bij ons lopen. Onze werkzaamheden als opleidingspraktijk hebben even stilgelegen in verband met corona, maar we zijn blij dat we vanaf 5 oktober weer een eindstage kunnen begeleiden. Marlijn heeft al eerder stage gelopen bij ons en is dus een goede bekende.

Uiteraard worden alle hygiëneregels nauwgezet nageleefd en zal Marlijn een iets andere stage hebben dan normaal gesproken het geval was geweest. Net als altijd geldt: als je het niet prettig vindt dat er een verloskundige in opleiding aanwezig is bij zwangerschapscontroles, de bevalling of in het kraambed dan horen wij dit graag. Wij hopen op een leerzame tijd voor Marlijn! Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

‘Hallo Allemaal,
Mijn naam is Marlijn ik ben 29 jaar en woon in Utrecht. Ik ben verloskundige in opleiding en zit in mijn laatste jaar van de studie. Ik studeer aan de Verloskunde Academie in Amsterdam, waar ik de afgelopen jaren met veel plezier steeds meer geleerd heb over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De komende 14 weken mag ik stage komen lopen bij de Breedstraat. Daar heb ik heel veel zin in. In mijn tweede jaar van de opleiding heb ik ook al stage gelopen hier, dus wie weet herken je me wel. De visie en werkwijze van de Breedstraat sluit goed aan op mijn visie op de geboortezorg. U zult mij tegen komt tijdens het spreekuur, kraamvisites of tijdens baringen (altijd in overleg). Hopelijk tot snel.
Groetjes Marlijn’

 

Deel:

Related Posts

Nog meer babynieuws!!

Er is nog meer babynieuws!   Onze lieve Annejuul is bevallen van een zoon! Deze nieuwste Breedstraat-baby luistert naar de naam Isai! Moeder en zoon

Babynieuws

Er is babynieuws!   En je zou denken dat dat in een verloskundigenpraktijk heel gebruikelijk is… dat is het ergens ook, maar geboortes blijven bijzonder