Een nieuwe collega, Loise!

We hebben een nieuwe collega!

Per september komt Loise Stell ons team versterken.

Loise heeft eerder in praktijken buiten de regio Utrecht gewerkt, maar Utrecht lonkte en ze gaat meer dan enthousiast bij ons aan de slag. Welkom Loise!

Meer weten over Loise? Lees dan verder!

Opgegroeid in het mooie Houten en vaak in Utrecht te vinden. Het is altijd al een wens geweest om in Utrecht te kunnen wonen en werken, dus ik ben dan ook super blij dat dit nu uitkomt. Inmiddels ben ik al in verschillende praktijken werkzaam geweest, in de Betuwe, in Twente, in Nieuwegein en nu eindelijk in het bruisende Utrecht!
Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Loise in het kort:
Enthousiaste, reislustige, creatieveling met een hart voor kunst en vrouwenrechten. Probeert dit regelmatig te combineren door het organiseren van creatieve projecten en gaat jaarlijks op reis naar Uganda voor vrijwilligerswerk. Al sinds ik een klein meisje ben, weet ik dat ik verloskundige wilde worden. Om dit doel te bereiken nam ik een heerlijke omweg, die voor mij precies goed was. Tijdens mijn voorgaande opleidingen, besefte ik steeds meer hoe fascinerend ik de zwangere vrouw vind. Ik hou van de fysiologie en heb door ervaringen in het buitenland geleerd dat verloskunde soms ook zonder veel technologische middelen kan. Hierdoor heb ik veel vertrouwen in het lichaam van de vrouw, je bent hiervoor gemaakt!

 

Loise Stell
Verloskundige
BIG nummer 39925418403

Deel:

Related Posts

Nog meer babynieuws!!

Er is nog meer babynieuws!   Onze lieve Annejuul is bevallen van een zoon! Deze nieuwste Breedstraat-baby luistert naar de naam Isai! Moeder en zoon

Babynieuws

Er is babynieuws!   En je zou denken dat dat in een verloskundigenpraktijk heel gebruikelijk is… dat is het ergens ook, maar geboortes blijven bijzonder