Aangepaste maatregelen

Na de landelijke aangescherpte maatregelen rondom Corona, is er ook vanuit onze beroepsgroep (de KNOV) een advies gekomen. Wij volgen dit advies op. Hieronder tref je een samenvatting aan van de maatregelen die hieruit voortvloeien.

– Vanaf nu heten wij jullie op de praktijk welkom met een mondmasker op. Wij vragen jullie ook om met mondmasker naar de praktijk te komen. Dat geldt zowel in de wachtruimte als in de spreekkamer.

– Tijdens het kraambed dragen wij ook een mondmasker. Het aantal thuisvisites wordt met jullie afgestemd.

– Wij vragen partners alleen mee te komen naar de praktijk tijdens het intakegesprek, de echo-afspraken en de afspraak om het geboorteplan te bespreken.

– Indien je geen opvang geregeld krijgt voor je kinderen, kunnen zij mee komen naar de praktijk.

 

Verder geldt nog steeds:

– Kom NIET naar de praktijk met klachten zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Neem in dat geval contact op met de assistente om je afspraak te verplaatsen. De verloskundige zal indien nodig contact met je opnemen.

– Desinfecteer je handen na binnenkomst.

– Houd zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar op de praktijk.

 

Indien er vanuit jullie andere specifieke wensen zijn rondom jouw controles, geef dit dan bij ons aan. We blijven altijd bereikbaar voor jullie, dus laat het weten als er vragen en/of zorgen zijn.

 

Hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking!

 

Deel:

Related Posts