Wittevrouwen verloskundige

Op zoek naar een verloskundige in de wijk Wittevrouwen in Utrecht? Verloskundigenpraktijk Breedstraat heeft een locatie op enkele fietsminuten van je huis. Persoonlijk, betrokken en dichtbij. Wij begeleiden jou en je partner graag tijdens je zwangerschap, bevalling en periode erna.

Naast onze locatie op de Boothstraat, hebben we ook een locatie op de Eykmanlaan in Tuindorp. Ook dit is vlakbij Wittevrouwen en deze locatie heeft als voordeel dat je er makkelijk kunt parkeren. De praktijkruimte bevindt zich in een gezondheidscentrum met o.a. een apotheek, huisarts en fysiotherapeut.

De beste zorg als Wittevrouwen verloskundige

Wij bieden jou écht persoonlijke zorg. We leren je graag vroeg in de zwangerschap kennen zodat we samen met jou kunnen kijken aan welke zorg jij behoefte hebt. Al vanaf 7-8 weken is het mogelijk om langs te komen voor een vroege intake met evt. een vroege echo. Tijdens dit eerste contactmoment in onze praktijk vlakbij Wittevrouwen bespreken we ook de werkwijze van onze praktijk en is er alle ruimte voor jullie vragen. Uit ervaring weten we dat je juist in die eerste weken vól vragen zit die je nog niet bij iedereen kwijt kan.

Rond 10-12 weken is er dan de intake gecombineerd met de termijnecho. Tijdens deze echo meten we het kindje op en bepalen we de uitgerekende datum. Ook zullen we tijdens de intake je medische voorgeschiedenis bespreken en het hebben over de keuze voor prenatale screening.

24/7

We staan 7 dagen in de week, dag en nacht, voor jullie klaar. Bevallingen laten zich immers niet voorspellen maar ook andere dringende zaken niet. Is er dus iets waar je je zorgen om maakt? Blijf er niet mee zitten, bel ons om het te overleggen. Heeft het minder spoed? Bel dan op ons telefonisch spreekuur, elke werkdag van 13.30-14.00 kan je bellen met de verloskundige voor al je vragen.

Hecht team aan Wittevrouwen verloskundigen

We werken met een vast team van 7 verloskundigen. Je kan ons allemaal tegenkomen tijdens de spreekuren en ook tijdens de diensten. Als je ons dus belt op het spoednummer spreek je altijd één van de verloskundigen. Ondanks dat we als verloskundige veel alleen werken, zijn we een hecht team met veel overlegmomenten. We documenteren alles goed, zodat als je toch een nieuw gezicht treft, zij wel op de hoogte is van jouw dossier.

Badbevalling

Je mag zelf kiezen op welke manier en waar je wil bevallen. We hebben veel ervaring met badbevallingen. In alle ziekenhuizen in Utrecht kan je in bad bevallen, al deze ziekenhuizen zijn goed bereikbaar vanuit Wittevrouwen. Ook thuis kan je in bad bevallen, je kan dan zelf een bad huren. Veel vrouwen vinden een badbevalling prettig vanwege de ontspannende werking van het warme water. Uit wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat er minder behoefte is aan pijnstilling wanneer je in bad bevalt en ook verloopt de ontsluitingsfase iets korter. Veel voordelen dus. Meer lezen hierover? Klik hier.

Woon je in Wittevrouwen, heb je een kinderwens of ben je zwanger en ben je geïnteresseerd in onze verloskundigenpraktijk. Je kan je direct aanmelden of altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Dit doe je door op werkdagen van 9.00-13.00 of 14.00-16.00u te bellen naar 030 – 231 1376.

Wil jij je direct inschrijven? Doe dat dan via ons inschrijfformulier.