Verloskundigepraktijk Utrecht

Je bent net zwanger, ervaar al je enkele zwangerschapssymptomen en ben je op zoek naar een Verloskundigepraktijk in Utrecht. Het aanbod van verloskundigepraktijken in Utrecht is groot. In de basis lijken veel verloskundigepraktijken in Utrecht op elkaar, maar natuurlijk zijn er ook verschillen. Hieronder stellen we ons graag aan je voor.

Wie zijn we en wat doen we?

We zijn een stadspraktijk in het centrum van Utrecht. Met een team van 7 verloskundigen staan we 24/7 voor jou en je partner klaar. Naast onze verloskundigen hebben we 3 assistentes en een praktijkmanager. Samen werken we aan een verloskundigepraktijk in Utrecht die zorg op maat aan jou levert. We zijn een innovatieve praktijk, continu in beweging, niet alleen omdat de zorg continu verandert en verbetert, maar ook omdat we zelf graag in ontwikkeling blijven en zo de best mogelijke zorg aan jou kunnen bieden. Zo bieden we een eigen bevalcursus aan, met daarin alle informatie en praktische tips die wij waardevol vinden. Ook kun je bij ons terecht wanneer je interesse hebt in Centering Pregnancy. In deze vorm van zwangerschapsbegeleiding vinden je ben je onderdeel van een groep zwangeren die in dezelfde periode zijn uitgerekend. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar deze pagina op onze site.

We geloven erin dat een goede start van je kindje al begint vanaf het moment dat je zwanger bent en dat het van belang is dat jij en je partner zelf keuzes mogen en kunnen maken. We nemen hier tijdens elke controle de tijd voor. Ieder zwangerschap is anders, dus ieders begeleiding daarin ook. Tijdens de controles bespreken we wat er voor die periode in je zwangerschap van belang is. Daarnaast vinden natuurlijk tijdens iedere controle lichamelijk onderzoek plaats. De meeste echo’s tijdens je zwangerschap vinden ook in onze verloskundigepraktijk in Utrecht plaats.

Wie kan zich bij ons aanmelden?

In principe kan iedereen zich bij ons aanmelden, maar het is wel fijn als je woonachtig bent in de buurt van onze verloskundigepraktijk in Utrecht. Zeker aan het einde van je zwangerschap zal je merken dat het fijn is een verloskundigenpraktijk in de buurt van je huis te hebben. Op onze site vind je een overzicht van in welke wijken in en rond de stad Utrecht onze verloskundigepraktijk werkzaam is. Woon je nu net buiten deze gebieden, maar wil je toch cliënt worden van onze verloskundigepraktijk in Utrecht, neem dan even telefonisch contact met ons op. Dan kijken we samen naar een eventuele mogelijkheid.

Veel van onze cliënten melden zich aan tijdens dat ze zwanger zijn in week 4, maar daarvoor of daarna kan natuurlijk ook.

Hoe meld je je aan?

Wanneer je weet dat je zwanger bent kan je je direct bij ons aanmelden. Dat kan het meest eenvoudig via onze site (via de button ‘inschrijven’). Op het moment dat je je inschrijft hebben we een aantal gegevens van je nodig. Nadat je deze gegevens hebt verstuurd, neemt de assistente telefonisch contact met je op. Zij neemt, naast de gegevens die al hebt verstuurd, nog een aantal gegevens met je door en plant direct je eerste afspraak bij ons in. Daarnaast stuurt ze je een mail met aanvullende informatie over de eerste periode dat je bij ons bent. Eenvoudig dus, op deze manier willen we je al vanaf het begin van je zwangerschap ontzorgen: welkom bij onze verloskundigepraktijk in Utrecht.

Wil jij je graag bij ons inschrijven? Doe dat dan via ons inschrijfformulier.