Verloskundigenpraktijk Utrecht west

Verloskundigenpraktijk Utrecht west

Verloskundigenpraktijk Breedstraat is gevestigd in het centrum van Utrecht en biedt daarom zorg aan zwangere vrouwen die in en rondom Utrecht stad wonen. Dankzij onze ideale ligging kunnen wij een groot deel van Utrecht bedienen, daarom staan wij ook wel bekend als; Verloskundigenpraktijk Utrecht West. Woon je dus in het centrum, noord, west of oosten van Utrecht stad, dan ben je van harte welkom om je bij ons aan te melden.

Als verloskundigenpraktijk werken wij in de volgende gebieden:

– Utrecht Centrum, Pijlsweerd, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Zijdebalen (noord)
– Tweede Daalsebuurt, Ondiep, Zuilen,  Overvecht Zuid (noord)
– Tuindorp, Tuindorp Oost, Zeeheldenbuurt, Wittevrouwen (noord en noord-oost)
– Blauwkapel, Voordorp, Veemarkt (oost)
– Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Schildersbuurt, Abstede (oost)
– Lombok, Nieuw-Engeland (west)
– Groenekan, De Bilt

Woon je buiten deze gebieden maar wil je je wel graag bij ons aanmelden, overleg dan gerust met onze assistente. In overleg is er veel mogelijk!

Als verloskundige komen we ook bij je thuis, dit is soms gedurende de zwangerschap maar altijd tijdens de bevalling en tijdens de kraamweek. Om die reden werken we als verloskundigenpraktijk dus in een bepaald gebied. Zo kunnen we altijd snel bij je zijn en garanderen we veilige zorg. Dus of je nu in noord, oost, west of in het centrum woont, je kan altijd bij ons terecht.

Verloskundigenpraktijk Utrecht West, wie zijn wij?

We zijn een verloskundigenpraktijk in Utrecht stad met een vast en betrokken team. Onze praktijk is modern maar door het monumentale pand bevindt het zich in een authentiek jasje. We bieden complete verloskundige zorg, zorg die bij jou en je partner past. Jullie wensen staan daarin centraal en we denken graag mee om jullie wensen mogelijk te maken. Jij kiest waar en hoe je wil bevallen.

We maken echo’s op de praktijk en hebben we een eigen echocentrum in het oosten van de stad. We bieden Centering Pregnancy  in de bunker in de tuin van onze praktijk. Deze bunker is een ruimte die we ook gebruiken voor andere groepsbijeenkomsten, bijvoorbeeld onze eigen bevalcursus.

We hebben op elke dag van de week spreekuur en één keer in de week een avondspreekuur. Daarnaast hebben we een tweede spreekuurlocatie in Tuindorp waar je dus ook een dagdeel van de week terecht kunt bij een van de verloskundigen van de Breedstraat. Bij beide spreekuurlocaties kan je parkeren en zijn wij op de fiets centraal bereikbaar. Dus of je nu uit oost, west of noord bij ons komt, je bent altijd snel bij ons.

Aanmelden

Direct na een positieve zwangerschapstest kan je je bij ons aanmelden, je kunt dit doen door het inschrijfformulier in te vullen op onze website. De assistente neemt daarna binnen enkele werkdagen contact met je op om afspraken in te plannen. Twijfel je of je binnen ons werkgebied valt? Of heb je andere vragen voordat je je wil aanmelden? Bel dan gerust onze assistente, onze contactgegevens zijn hier te vinden: contacteer ons om jouw vragen te bespreken. Zij is elke werkdag bereikbaar tussen 9-13u en 14-16u.