Verloskundige Utrecht

Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Wij, de verloskundige in Utrecht, begeleiden jou graag in deze bijzondere periode in jouw leven, van zwanger worden tot en met het kraambed zijn we er voor jou. Ben jij op zoek naar een verloskundige in Utrecht? Verloskundigenpraktijk Breedstraat is gevestigd in het centrum van Utrecht, daarnaast hebben we een spreekuur locatie in Tuindorp. We werken veel in deze gebieden, maar woon je hier buiten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw zorg – onze aandacht

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af. We zijn altijd laagdrempelig bereikbaar bij vragen of zorgen. Ons motto is: ‘Blijf er niet mee zitten’. Je belt ons nooit voor niets. We stellen je gerust of komen in actie waar nodig. We hebben een zelf ontwikkelde webapp waar je veel informatie kan vinden. Hierin kan je ook een checklist vinden (en afvinken) waar alles in staat wat je moet regelen in de zwangerschap.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jullie goed terugkijken op de zwangerschap en bevalling. Daarmee hopen wij bij te dragen aan een krachtige start van jouw ouderschap. Zwangerschap en geboorte zijn natuurlijke processen en wij zijn er om jullie daarin te ondersteunen. We zetten onze expertise in waar nodig, en begeleiden je bij de keuzes die je kunt maken in de zwangerschap. Je mag zelf kiezen waar en hoe je wil bevallen, thuis of in een van de ziekenhuizen in Utrecht, badbevalling of baarkruk. Ook hebben we veel ervaring met hypnobirthing.

Hecht team van verloskundigen in Utrecht

Al bijna 30 jaar een verloskundigenpraktijk in Utrecht. We zijn een hecht team met veel ervaring, we werken met 7 verloskundigen. We overleggen regelmatig samen voor de beste zorg. Iedereen is daardoor op de hoogte van je dossier en je hebt de mogelijkheid om iedereen te leren kennen.

Centering Pregnancy

Bij verloskundigenpraktijk Breedstraat in Utrecht kan je kiezen voor Centering Pregnancy. Dit is een manier van zwangerschapsbegeleiding. De controles vinden plaats in een groep zwangeren rond dezelfde uitgerekende datum. Niet alleen een hele fijne manier om andere zwangeren te leren kennen, maar ook veel meer tijd om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. Doordat we meer tijd hebben kunnen we veel dieper op alle onderwerpen ingaan. Wij zijn erg enthousiast hierover!

Echo’s in Utrecht

Tijdens de zwangerschap worden er meerdere echo’s gemaakt als jullie dat willen. In het begin van de zwangerschap is er de mogelijkheid voor een vroege echo (rond 8 weken), daarna volgt een echo rond 10-12 weken om de uitgerekende datum vast te stellen. Rond 13 en 20 weken kan je kiezen voor echo’s om te screenen op lichamelijke afwijkingen. Later in de zwangerschap zetten we groeiecho’s in waar nodig. Deze echo’s vinden plaats op onze praktijk of bij ons echocentrum Focus. Het is altijd mogelijk om echo’s op eigen verzoek in te plannen bij Focus.

Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend met ons kennis maken? Neem dan hier contact met ons op; klik hier.