Verloskundige Engels

Ben je opzoek naar een verloskundige die Engels spreekt? Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je staat aan de start van een bijzondere periode in je leven en daarbij hoort de juiste zorg die aansluit bij jou wensen en behoeften. Misschien spreken jij en/of je partner een andere taal en zoeken daarom een verloskundige die goed Engels kan spreken. We vertellen je graag meer over dit onderwerp en wat je allemaal nog meer kan verwachten van de verloskundige die Engels spreekt.

Engelse taal verloskundige 

Het is begrijpelijk dat het spreken van je moedertaal, of een taal die je goed beheerst, tijdens de zwangerschap een belangrijk aspect kan zijn om je comfortabel en begrepen te voelen. Het merendeel van de verloskundigen in Nederland kunnen de Engelse taal goed beheersen om aan de behoeften van aanstaande ouders te voldoen. Als je je inschrijft bij een verloskundigenpraktijk is het verstandig om aan te geven in welke taal je graag zou willen communiceren.

Onze praktijk

Bij verloskundigenpraktijk Breedstraat spreken onze verloskundigen goed Engels en zij hebben ervaring met het begeleiden van Engelstaligen cliënten. Als je zwanger bent kan je je via de website bij ons inschrijven. De praktijkassistente zal contact met je opnemen via de telefoon om je eerste afspraak in te plannen. Ook onze praktijkassistentes beheersen de Engelse taal goed. Tijdens je eerste afspraak zullen we relevante informatie met je doorgaan en een zorgplan opstellen wat past bij jou verwachtingen. We kunnen een echo maken om je baby te kunnen bekijken en een uitgerekende datum vast te stellen. Alle uitleg hierbij zal door de verloskundige in het Engels worden gegeven.

Cursussen

Tijdens de zwangerschap zijn er diverse cursussen te volgen, ook in het Engels. Sommige cursussen worden gegeven door verloskundigen die Engels spreken. Een cursus is niet verplicht maar kan nuttig zijn als goede voorbereiding zijn op de bevalling. Kijk op de website van Zwanger in Utrecht voor cursussen in het Engels.

Bij verloskundigenpraktijk Breedstraat begrijpen we dat communicatie een belangrijke rol speelt bij comfort en geruststelling. Daarom streven we naar een warme en vrije omgeving waarin Engelssprekende ouders zich begrepen en ondersteund voelen. Alle verloskundigen bij de Breestraat spreken Engels. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in onze praktijk en jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere reis naar het ouderschap.

Wil jij je graag bij ons inschrijven? Maak dan gebruik van ons handige en eenvoudige inschrijfformulier, inschrijven kan hier: Inschrijven.