Utrecht West verloskundige

Als je in Utrecht West woont en je zoekt een verloskundige kun je terecht bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat.

Utrecht West grenst aan het station en het Amsterdam rijnkanaal. Als verloskundige voor cliënten in Utrecht West is onze spreekuurlocatie aan de Boothstraat 5 het meest dichtbij en het handigste om te bereiken. Deze locatie bevindt zich in het centrum van Utrecht tussen de Voorstraat en het Janskerkhof. Als je in Utrecht West woont en een afspraak hebt met de verloskundige is het het handigste om op de fiets te komen, ook is er parkeermogelijkheid op het Janskerkhof.

Verloskundigen Breedstraat

Bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat kun je terecht als je in Utrecht woont. Als verloskundige begeleiden we vrouwen en hun partner tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Vanaf dat je een positieve test hebt kun je je bij ons aanmelden. Wil je graag je kinderwens bespreken en heb je vragen over gezond zwanger worden dan kun je ook bij ons terecht op het kinderwens spreekuur. Wanneer je zwanger bent heb je de mogelijkheid om vanaf 7-8 weken zwangerschap een vroege echo te laten maken. Dezer wordt niet vergoed door de verzekeraar. De volgende afspraak is rond 10-12 weken en tijdens deze afspraak maken we de termijn echo en doen we de intake. We proberen dan een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jullie en jullie gezondheid om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden tijdens de zwangerschap. We stellen veel vragen of jullie gezondheid. Ook bespreken we tijdens de intake of jullie meer informatie willen over prenatale screening.

Als verloskundigen bij praktijk de Breedstraat vinden we het heel belangrijk dat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken of de zwangerschap en de bevalling. We passen onze zorg zoveel mogelijk aan, aan jullie wensen. Hierbij adviseren we en begeleiden we waar nodig.

Vast team verloskundigen in Utrecht West

We werken met een vast team en hebben vaak teamoverleg zodat iedereen goed op de hoogte is en we uniform werken.

Je kunt ons allemaal tegenkomen in de zwangerschap of tijdens de bevalling. Wanneer je tijdens de zwangerschap graag een vast gezicht wil zien of als je het juist leuk vindt om een verloskundige te leren kennen die je nog niet hebt gezien kun je dit altijd aangeven bij de assistente. Zij kan hier rekening mee houden bij het plannen van de afspraken.

Als je je zorgen maakt dat je een verloskundige treft bij de bevalling die je nog niet eerder hebt gezien dan kunnen we je gelukkig geruststellen. Uit onderzoek, en ook uit onze ervaring blijkt, dat vrouwen en hun partners het achteraf niet vervelend vonden om een nieuwe verloskundige te treffen bij de bevalling. Omdat je zo intensief samen bent tijdens een bevalling leer je elkaar snel kennen en haal je de tijd van een spreekuur controle al snel in.

Als verloskundige zien we je graag op de praktijk, wees welkom, ook als je in Utrecht West woont.

Wil jij je graag bij ons inschrijven? Gebruik dan ons eenvoudige en handige inschrijfformulier: Inschrijfformulier.