Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Verloskundigenpraktijk Breedstraat, Utrecht

Vast team

Ons team van zes verloskundigen en twee praktijkassistenten staat 24/7 voor jullie klaar.

De praktijkhouders zijn Hedwig Pesgens, Jonne Morren, Wendela Strengers en Laurie van der Sluis.

Als waarneemsters werken Kyra Alleleijn en Tineke van den Akker bij ons. Op sommige momenten kun je ook Diana Jeremias tegenkomen.

Hedwig, Jonne en Wendela maken ook echo’s in de zwangerschap. Daarnaast werken we samen met een gecertificeerd echoscopiste, Elly Stekelbos. Op woensdagavond heeft Elly spreekuur op de Breedstraat.

Onze assistentes staan je graag te woord, op de praktijk en aan de telefoon. Zij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 13.00 uur bereikbaar.

Goed op de hoogte

We hebben regelmatig praktijk overleg zodat we allemaal goed op de hoogte blijven van wat er speelt bij onze cliënten.

Studenten

We zijn een opleidingspraktijk en begeleiden daarom een aantal weken per jaar studenten van de Verloskunde Academie. Wil je dit liever niet? Laat het ons dan weten.

Samenwerking

Wij werken samen met verschillende ziekenhuizen in de regio (Diakonessehuis, WKZ en Antonius ziekenhuis). Vanuit het Diakonessehuis houden wij eens per zes weken samen met gynaecoloog Dr. Schuitemaker spreekuur bij ons op de praktijk voor cliënten die net wat extra zorg nodig hebben of bij overlegsituaties.

Voor echo’s die wij niet zelf kunnen maken (zoals de twintig-weken echo) werken we samen met Echobureau Utrecht.

Met lactatiekundigen-organisatie Borstvoeding en Meer hebben wij regelmatig contact om cliënten optimaal te kunnen begeleiden bij het geven van borstvoeding.

Verloskundigen

Hedwig Pesgens
Hedwig Pesgens
Wendela Strengers
Wendela Strengers
Jonne Morren
Jonne Morren
Laurie van der Sluis
Laurie van der Sluis
Kyra Alleleijn
Kyra Alleleijn
_dsc2953
Tineke van den Akker

Bij vakanties en ziekte kunnen jullie ook Diana Jeremias tegenkomen in de praktijk. Zij is een ervaren verloskundige en bekend in de regio Utrecht

_dsc2943
Diana Jeremias

Praktijkassistentes

Christel en Elianne kunnen jullie tegen komen op de praktijk of jullie kunnen hen telefonisch bereiken van 8.30 tot 13.00 uur voor vragen en/of het maken van afspraken.

_dsc2902
Christel Hekman
_dsc2889
Elianne Hupperetz

Praktijkmanager

Wij hebben een praktijkmanager. Zij houdt zich achter de schermen bezig met de organisatorische kant van onze praktijk en ondersteunt in het opstellen en uitvoeren van ons beleid.

_dsc1506

Mirjam van de Geer