Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Bel ons

Online vragenuur over de bevalling en het kraambed

Door corona zijn we allemaal meer thuis dan we gewend zijn. Het kan zomaar zijn dat je gedurende je zwangerschap minder andere aanstaande ouders spreekt of ontmoet dan voorheen het geval zou zijn.

Ook onze voorlichtingsavond kan helaas niet in gebruikelijke vorm door gaan. We hebben deze voorlichtingsavond wel op film opgenomen, deze ontvangen jullie rond 30 weken zwangerschap, maar we vinden het leuk om verder met jullie over de bevalling in gesprek te gaan, onderwerpen rondom de bevalling te bespreken en jullie vragen te beantwoorden.

Wat gaan we doen?

Daarom gaan we live in een online vragenuur. In dit vragenuur staan twee verloskundigen klaar om al jouw vragen te beantwoorden rondom bevalling en het kraambed.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:
– vliezen breken tijdens de bevalling
– badbevalling
– oxytocine prik in je been nadat het kindje is geboren
– apgarscore
– pijnstilling tijdens de bevalling
– het kraambed

Wellicht heb je zelf ook onderwerpen waar je graag meer over wilt horen, dat horen we dan graag. Natuurlijk is er tijdens de avond zelf ook ruimte om vragen te stellen.

Wanneer?

Woensdagavond 20 oktober van 20.00 – 21.00 uur

Woensdagavond 1 december van 20.00 – 21.00 uur

Voor wie?

De voorlichtingsavonden zijn bedoeld voor cliënten die op dat moment 30 weken of meer zwanger zijn. Geef je op door te mailen naar info@verloskundigenbreedstraat.nl. Geef aan voor welke voorlichtingsavond je je wilt aanmelden. Je ontvangt dan een  link waarmee je datum  kunt inbellen.