Ondiep verloskundige

Welkom bij verloskundige praktijk Breedstraat, jouw verloskundige in de wijk Ondiep. Wij zijn een hecht team en leveren zorg op maat aan aanstaande ouders in Utrecht. Woon je in de binnenstad, Ondiep, Tuinwijk, Vogelenbuurt, Wittevrouwen en omstreken, dan ben je van harte welkom bij ons. Van pre-conceptie tot na de geboorte, bij de Breedstraat nemen wij de tijd om jou zo goed mogelijk te begeleiden in het geboorteproces.

Locaties Ondiep verloskundige

Wij werken met een vast team op 2 locaties: onze hoofdlocatie aan de boothstraat en onze tweede locatie in het gezondheidscentrum Prinsenhof in Tuindorp. Onze 2 locaties maken het mogelijk om laagdrempelige zorg te bieden aan alle zwangeren in Utrecht. Woon je in Tuindorp, Tuinwijk of Ondiep dan biedt onze locatie aan de prinsenhof jou bij uitstek het gemak om naar onze praktijk te komen voor de verloskundige zorg. Ook leveren wij zorg aan huis op momenten dat je niet naar onze locaties kan komen, bijvoorbeeld bij spoed of tijdens de bevalling en jouw kraambed.

Bereikbaarheid Ondiep verloskundige

Wij staan 24/7 per dag voor jullie klaar. Op werkdagen staan onze assistentes jullie graag te woord van 9.00u tot 13u. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om laagdrempelig de verloskundige te bellen op het telefonisch spreekuur op werkdagen tussen 13.30u-14.00u. Bij spoed, de bevalling of bij zorgen is de verloskundige ook altijd bereikbaar op onze dienstlijn. Woon je bijvoorbeeld in Ondiep en merk je dat de bevalling begint, dan bel je met de dienstdoende verloskundige en komt de verloskundige bij jou thuis.

Visie en centering pregnancy

Wij geloven bij de Breedstraat in verloskundige zorg bieden die aansluit op de behoefte van de unieke zwangere. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en stellen we een individueel zorgplan op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je meegenomen wordt in jouw eigen geboorteproces en met tevredenheid terugblikt. Als je bij ons het spreekuur komt, zorgen we ervoor dat je iedereen van ons team kan leren kennen. Ook krijg je aan het begin van jouw zwangerschap een casemanager toegewezen. Zo kunnen we jou zo goed mogelijk leren kennen voor de geboorte. Ook kan je ervoor kiezen om deel te nemen aan onze Centering Pregnancy groepen. Zo leer je gelijkgestemden kennen uit de gehele stad. Woon je bijvoorbeeld in Ondiep, dan leer je andere zwangeren uit Ondiep kennen en voel je je hierdoor meer gesteund in het aankomende moederschap. Ook is er meer tijd, aandacht en informatie rondom jouw geboorteproces. Een innovatieve manier van zorg waar wij erg enthousiast over zijn. Wil je liever 1 op 1 afspraken met de verloskundige, dan kan dit uiteraard ook.

Bevalcursus

Bij de Breedstraat gaan wij een stapje verder en kunnen onze zwangeren en (geboorte) partners ervoor kiezen om onze bevalcursus te volgen. In de praktijk merkte wij dat er behoefte was aan een professionele cursus waarbij betrouwbare informatie wordt gegeven zodat er een optimale voorbereiding kan plaatsvinden voor de bevalling en het aankomende ouderschap. Onze bevalcursus die verzorgd wordt door een verloskundige, met invloeden uit mindfulness, werd daarom in het leven geroepen.  Onze cursisten wonen hoofdzakelijk in de binnenstad, Ondiep, Tuinwijk, Vogelenbuurt, Wittevrouwen en omstreken. Woon je niet in Utrecht maar heb je wel interesse in onze bevalcursus, dan ben je ook van harte welkom!

Wil jij je graag bij ons inschrijven? Vul dan het volgende inschrijfformulier in, iemand van ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op: Inschrijfformulier.