Nieuwe waarneming in het team

In 2020 wordt ons team versterkt door Femmelieke Otto. Op 1 februari 2020 start zij, in die periode als vervanger voor Jonne die met zwangerschapsverlof gaat. Hieronder stelt Femmeliek zich aan jullie voor.

Femmelieke in het kort: Heeft sinds vorig jaar de Veluwe verruild voor het stadse Utrecht. Is rustig en betrokken verloskundige die naast werk houdt van lange wandelingen, koffiebarretjes, spinning en met vrienden op stap gaan.

In het poeziealbum van vriendinnen schreef ik dat ik later “iets met babies” wilde doen. Na een studie SPW ben ik aan de slag gegaan als aupair in the USA. Heel wat omzwervingen later ben ik als 28 jarige aan de studie verloskunde begonnen, want die droom zat altijd nog in mijn gedachten.
Nooit een seconde spijt gehad, verloskunde is zo’n prachtig vak. Iedere dag is anders, van controles doen op het spreekuur tot huisbezoekjes aan kraamvrouwen. Midden in de nacht getuige zijn van nieuw leven blijft altijd een bijzondere gebeurtenis. Ik ben graag betrokken in tijd, aandacht en advies op maat, want iedere zwangere is anders en uniek.
Vanaf februari versterk ik het team van verloskundigenpraktijk Breedstraat.

Deel:

Related Posts

Kinkhoestvaccinatie

Momenteel heerst er een kinkhoest golf in Nederland waarbij sinds begin februari vier baby’s zijn overleden. Zie deze website en dit nieuwsbericht. Vanuit de praktijk