Workshop babyverzorging dinsdag 23 januari 2024

Tijdens de workshop Babyverzorging leren jullie alles over de dagelijkse verzorging van jullie (toekomstige) baby. Hierbij kan je denken aan het verschonen van luiers, aan- en uitkleden, het baden van je kindje, het voeden van je kindje, het verzorgen van de navelstreng en het voorkomen of verhelpen van darmkrampjes en luieruitslag. De ervaren sprekers van Remedica laten de ouders stap voor stap zien hoe ze hun baby het beste kunnen verzorgen en geven handige tips en adviezen.

Wij zien de grote meerwaarde van deze workshop des te meer omdat er helaas personeelstekort is in de kraamzorg. Veel ouders krijgen minder uren kraamzorg dan van te voren gehoopt. Daarom is het extra fijn om al in de zwangerschap alle belangrijkste zaken geleerd te hebben. Zo kan je het direct in de praktijk brengen als jullie kindje geboren is. Dit geeft ook van te voren veel zelf vertrouwen!

De workshop ‘Babyverzorging’ van Remedica is zeer interactief en praktisch. Jullie krijgen de kans om alle handelingen omtrent de verzorging van jullie toekomstige kleintje van A tot Z zelf te oefenen aan de hand van een medische babypop. Zo kunnen jullie na afloop vol vertrouwen en met de juiste kennis thuis aan de slag met de verzorging van jullie eigen baby.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Iedereen is welkom! We raden aan om hem te volgen ergens na de 30e week van je zwangerschap, maar eerder in je zwangerschap is uiteraard ook mogelijk. Ook raden we aan om hem te volgen samen met je partner. De workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Zijn er kosten aan verbonden?
We vragen een bijdrage van €5 per persoon, €10 per stel. Dit bedrag kan NIET op de avond zelf aan de spreker betaald worden. Het is de bedoeling dat jullie dit contant langsbrengen bij de assistente op werkdagen tussen 9.00-13.00 of 14.00 – 16.00u, of dat je het meebrengt tijdens een van je controle afspraken.

Wanneer is de workshop?
De eerstvolgende workshop zal plaatsvinden op dinsdag 23 januari om 19.30u. Hij wordt gegeven door Michelle Repi, zij is kraamverzorgster en ook werkzaam bij Koru Kraamzorg. Er volgen later nog meer data.

Hoe meld ik mij aan?
Je kan je aanmelden door te mailen naar info@verloskundigenbreedstraat.nl en daarbij vermelden met hoeveel personen je komt. Na aanmelding rekenen we op je komst. Er kunnen maximaal 18 deelnemers meedoen per avond.

 

 

 

Deel:

Related Posts

Even voorstellen!

Vanaf begin juli komt onze huisgynaecoloog vanuit het Diakonessenhuis Dr. Veerbeek iedere 10 weken naar onze praktijk op de Boothstraat om samen met de verloskundigen

Welkom verloskundige Roos!

Sinds vorige week is Roos van den Hoorn toegevoegd aan ons team van verloskundigen, welkom Roos! Roos van den Hoorn: ‘Het is erg bijzonder om