Eerste echo zwanger

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Je/jullie zit(ten) in een tijd die door veel mensen als spannend wordt ervaren. Je hebt misschien nog niet met iedereen om je heen gedeeld dat je zwanger bent en er is nog veel onduidelijk en onzeker. Dat snappen wij heel goed bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat. Daarom is het bij ons mogelijk om al vroeg voor een eerste echo als je zwanger bent te komen. Onze assistente kan rond 7 weken zwangerschap een echo inplannen, eventueel gecombineerd met een kennismaking met een van onze verloskundigen die jou/jullie meer over onze praktijk kan vertellen. Op deze eerste echo als je zwanger bent kunnen we zien of het hartje klopt en alles er goed uit ziet. Dat is meteen al een hele geruststelling. Schrijf je in via onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie eerste echo zwanger

Omdat je naast een eerste echo als je zwanger bent ook graag goede informatie wilt hebben, hebben wij zelf een webapp ontwikkeld. Op onze website vind je hoe je deze op je telefoon kunt zetten.  In de webapp vind je een tijdlijn met alle informatie die je nodig hebt. Van vroeg in de zwangerschap tot en met de periode dat het kindje geboren is. Ook kun je een account aanmaken dat toegang geeft tot een checklist met alle zaken die geregeld moeten worden en die je moet aanschaffen. Er kan soms veel op de afkomen in het begin van een zwangerschap. Geen zorgen, wij loodsen jullie hierdoorheen en je kunt met al je vragen bij ons terecht.

Bereikbaarheid bij de eerste echo zwanger

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je snel voor een eerste echo als je zwanger bent bij ons terecht kunt maar ook dat je ons altijd goed kunt bereiken. Wij zijn 24/7 op ons dienstnummer bereikbaar voor zorgen, bevallingen en spoed. Elke werkdag tussen 13:30 en 14:00 hebben we telefonisch spreekuur als je iets wilt overleggen met een van onze verloskundigen. Natuurlijk is onze assistente elke werkdag heel de dag bereikbaar voor het maken van afspraken en voor het stellen van vragen. Ons motto is: ‘blijf er niet mee zitten’. We horen graag van je als we iets voor je kunnen betekenen of met je mee kunnen denken. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom voor een eerste intake bij een van onze verloskundigen.

Intake verloskundigen Breedstraat

Naast de eerste echo als je zwanger bent en het kennismakingsgesprek, plannen we ook een uitgebreidere echo rond 11 weken zwangerschap. Hierbij maken we nogmaals een (termijn)echo, nemen we jullie (medische) voorgeschiedenis door en bespreken we alle informatie die voor jullie van belang is. Indien gewenst, bespreken we op dit moment ook testen zoals de NIPT test die jullie kunnen laten uitvoeren.  Verder geven we een formulier mee om bloed te laten prikken. Uiteraard bespreken we ook wat jullie kunnen verwachten van onze zorg en stemmen we af wat jullie zelf belangrijk vinden.

Team verloskundigen Breedstraat

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren verloskundigen, een manager en drie praktijkassistentes. We vinden het belangrijk dat alle verloskundigen goed op de hoogte zijn van je dossier en dat je je verhaal nooit twee keer hoeft te vertellen. We zien ernaar uit je welkom te heten op onze praktijk.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan je eerste echo in als je zwanger bent! Graag tot snel!

Wil jij je graag direct bij ons inschrijven? Maak dan gebruik van ons handige en eenvoudige inschrijfformulier: Inschrijven kan hier.