Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Stagiaire Oumaima Tagnaouti

In de periode van 10 december tot en met 21 januri 2018 hebben wij een student die met ons mee loopt. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor: 

“Mijn naam is Oumaima Tagnaouti en ik ben een derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. Gedurende de komende zes weken zal ik in deze praktijk stage lopen.

In mijn eerste en tweede jaar van de opleiding heb ik zowel in ziekenhuizen als in verloskundigenpraktijken stage gelopen. Ik heb toen ervaring opgedaan in baringen, consulten en nacontroles. Mijn kennis hoop ik in deze praktijk te verbreden en nog meer ervaring op te doen. Ik kijk uit naar een leuke tijd!”

Je kan Oumaima tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht je dat niet prettig vinden, geef dit dan gerust aan bij de verloskundige.