Welkom bij Verloskundigenpraktijk Breedstraat

Even voorstellen, een nieuwe stagiaire

Beste zwangeren & partners,

Mijn naam is Kristel Wisse en ik ben vierde jaar verloskunde studente aan de Verloskunde Academie van Amsterdam. Gedurende de aankomende 9 weken zal ik stage lopen in de praktijk (18 september tot en met 17 november). Deze stage is voor mij de aller laatste en ik heb hier dan ook erg naar uitgekeken!

Naast mijn opleiding werk ik bij de INDEX-studie. Een grote studie binnen de verloskunde die wordt verricht vanuit het AMC. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, loop ik hard, struin ik uren door mijn favoriete winkeltjes of plof ik met vriendinnen op een terras neer. Dit doe ik het liefst in Utrecht, waar ik woon.

De aankomende weken kunnen jullie mij treffen tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht er bezwaar zijn tegen mijn aanwezigheid dan kan dit ten alle tijden worden aangegeven bij mij, of de verloskundigen.

Ik hoop tot snel! Groetjes, Kristel Wisse

Kristel