Beste verloskundige Utrecht

Als je zwanger bent wil je natuurlijk de beste zorg voor jou en je kindje, daar wil je de beste verloskundige voor in Utrecht. De praktijk die het beste bij jou past, waarbij de verloskundige aandacht heeft voor hoe het écht met jou gaat en waarbij alles bespreekbaar is.

Verloskundigenpraktijk Breedstraat biedt deze zorg voor jou, je partner en jullie kindje. Vanaf zwangerschapswens tot en met het kraambed staan we 24/7 voor je klaar. Je kan bij onze praktijk of bij ons eigen echocentrum in Utrecht terecht voor al je echo’s. Je kunt de verloskundige dagelijks spreken op het telefonisch spreekuur en natuurlijk kom je op één van onze twee locaties in Utrecht regelmatig langs voor controles.

Zorgkaart Nederland

Wie kan er nu beter zeggen hoe wij werken dan onze cliënten. Zij hebben al hun hele zwangerschap doorlopen en alle verloskundigen leren kennen. Zij weten als geen ander welke zorg wij kunnen bieden. Wij zijn er dan ook trots op dat wij een 9,3 scoren op Zorgkaart Nederland. “Empatisch, vriendelijk, kundig en laagdrempelig benaderbaar” noemt één van onze oud-cliënten ons. We doen er alles aan om de beste zorg te blijven leveren. We blijven kritisch op onszelf en verbeteren onszelf continu.

Vast team aan verloskundigen in Utrecht

We werken al jaren in een hecht en vast team van 7 verloskundigen in de regio Utrecht. We overleggen regelmatig zodat iedereen op de hoogte is van wat er speelt. Dit draagt bij aan de beste zorg die we jou kunnen geven. Je kunt ons allemaal leren kennen tijdens de controles, of er juist voor kiezen om al je controles bij één verloskundige in te plannen.

Bevalling 

Je mag zelf kiezen waar je wil bevallen in Utrecht, en wij gaan als verloskundigen met jou mee. Je kunt thuis bevallen maar ook in één van de ziekenhuizen in Utrecht. Het is belangrijk om op een plek te gaan bevallen die voor jou het beste voelt. Je kunt dit altijd op het spreekuur met de verloskundige bespreken.

Bevalcursus bij beste verloskundige Utrecht

Niet alleen voor de beste zorg in je zwangerschap kan je bij ons terecht, wij bieden ook onze eigen bevalcursus. Gegeven door een verloskundige omdat wij er in geloven dat je de beste informatie kan krijgen van een medisch professional. Op onze praktijk in het centrum van Utrecht wordt de cursus in de avonduren of in het weekend gegeven. Meer over onze cursus lees je hier: bevalcursus.

Eerste afspraak bij beste verloskundige Utrecht

Je kunt je direct bij ons aanmelden om een eerste afspraak in te plannen, ook voor een verloskundige in het Engels. Vul ons online aanmeldformulier in en de assistente neemt zo snel mogelijk contact met je op. Ze belt je om een afspraak te maken voor een eerste echo en de intake. Het is mogelijk om vanaf 7-8 weken een eerste afspraak in te plannen. Liever eerst telefonisch contact met de assistente? Dat kan altijd! Elke werkdag van 9-13u en 14-16u is onze assistente te bereiken op 030 231 13 76.

Tot snel op de praktijk!